LED-lampen bestaan al decennia, maar pas de laatste paar jaar hebben we de echte voordelen van LED-verlichting in onze dagelijkse huisverlichting gezien. Eens gedegradeerd tot industrieel en laboratoriumgebruik, hebben LED’s hun weg gevonden naar veel Amerikaanse huizen en bedrijven. Dimbare LED-lampen maken de verlichting beter beheersbaar en controleerbaar, zelfs voor de meest onrustige onder ons. Hier zijn vijf redenen waarom LEDS geweldige decoratie-elementen zijn.

LED-lampen online kopen

Leds hebben zeer weinig stroom nodig om te werken, waardoor ze energiebewuster zijn dan gloeilampen of fluorescentielampen. Ook LED-inbouwspots zijn eenvoudig te installeren. In tegenstelling tot de oude inbouwlampen, hebben nieuwe inbouwspots geen bedrading nodig tussen het armatuur en je muur of plafond. En omdat ze dat deden, kunt u overdag heldere LED’s uitzetten om de kamer helder te houden en de kamer ’s nachts opfleuren om te helpen bij slaapgebrek.

Leds bieden ook een uitstekende lichtkwaliteit. Naast het bieden van meer dan voldoende licht voor elke kamer in uw huis, zijn LED-lampen veel gemakkelijker te installeren dan gloeilampen in oude stijl. LED-lampen verbruiken ook veel minder elektriciteit dan gloeilampen, waardoor uw elektriciteitsrekening lager wordt. Deze besparingen helpen u niet alleen uw budget te besteden, ze maken het ook gemakkelijker om de kosten van LED-inbouwspots af te betalen terwijl u ze afbetaalt.

Leds zijn ook beter voor het milieu dan ouderwetse tl-buizen. LED-lampen produceren minder warmte en hun uitlaat is schoner dan gloeilampen, waardoor LED-inbouwspots het groene alternatief zijn voor het hedendaagse interieur. LEDS geven ook een goede hoeveelheid licht voor een bepaald wattage, dus ze gaan langer mee dan oudere stijlen. Het valt je misschien op dat LED-inbouwspots een rode kleur gebruiken voor keuken- en badkamerarmaturen; dit komt doordat ze de rode fosfor gebruiken, wat een veel schoner licht is dan de gele fosfor die doorgaans door de meeste apparaten wordt gebruikt. Bovendien worden leds niet warm, waardoor ze de knoppen van je keukenkastjes of douchedeuren in de badkamer niet smelten, waardoor ze er oud en lelijk uitzien.

Inbouw LED-lampen zijn ook eenvoudiger te installeren dan andere soorten inbouwverlichting. Ze kunnen vrijwel overal worden geplaatst waar een gewone gloeilamp past, en veel bedrijven bieden LED-inbouwspots in al hun maten aan. U hoeft geen gaten te boren en een speciale buis te plaatsen om een van deze lampen in uw huis te plaatsen. LED inbouwspots zijn er zowel in compact formaat als in grotere formaten, dus je kunt ze plaatsen waar je maar wilt.  led spots badkamer nodig? Kijk dan eens bij Outled.nl

LED-lampen heb je in heel wat kleuren

LED’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u uw LED-spots kunt afstemmen op de rest van uw interieur. U kunt ingebouwde LED-verlichtingssets vinden die wit, zwart, blauw of elke combinatie van kleuren zijn. Daarnaast zijn LED-inbouwspots verkrijgbaar in een groot aantal formaten, zodat u de LED-inbouwspots kunt vinden die bij uw wensen passen. Leds behouden een lagere energie dan typische halogeenspots, waardoor ze voor veel huiseigenaren betaalbaarder zijn. Ook hebben leds een kortere levensduur dan halogeenlampen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Leds zijn duurzamer dan typische halogeenlampen, wat betekent dat ze langer meegaan in uw huis. Leds zijn ook feller dan standaard halogeenlampen, wat betekent dat u uw huis er geweldig uit kunt laten zien met de leds. Daarnaast hebben led-lampen een veel langere levensduur dan tl-lampen, waardoor je tot twintig jaar lang leds in huis kunt gebruiken zonder ze te hoeven vervangen. Leds zijn ook beter dan standaardspots, omdat ze een breder, levendiger licht geven.

Als het gaat om het gebruik van leds voor huisverlichting, heb je tal van mogelijkheden. Leds zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het inhuren van een professionele elektricien als u leds wilt voor uw verlichtingsbehoeften. Leds hebben veel voordelen, maar ze zijn vooral geschikt voor gebruik buitenshuis. Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van leds in uw huis, zoek dan een leverancier die een breed scala aan producten aanbiedt die passen bij uw specifieke verlichtingsbehoeften in huis.